35. Uluslararası Fecr Film Festivali başladı

35. Uluslararası Fecr Film Festivali başladı

  Haziran 19, 2019

  709 Okunma

İran İslami İrşad ve Kültür Bakanı Salihi Emiri’nin katılımıyla 35. Uluslararası Fecr Film Festivali başladı.

Dün akşam Milad kulesinde düzenlenen 35. Uluslararası Fecr Film Festivali’nin açılış galası İran İslami İrşad ve Kültür Bakanı Salihi Emiri’nin katılımıyla resmen başladı.

Film festivalin açılış esnasında Salihi Emiri, “Bu yılki festivalin en önemli mesajı umut ve hareketliliktir. İran sineması gelişme aşamasını atlattığından dolayı bu yolda büyük adımlarla ilerleyecektir. İslami İrşad ve Kültür Bakanlığı olarak yerel sinemanın daha fazla kalkınması için her türlü destek sağlayacağız” ifadelerinde bulundu.

Galada, sinema oyuncusu Muhammed Kasıbi, senarist Ferhat Tevhidi ve yapımcı Gulam Rıza Musavi’ye “Yaşam Boyu Onur” ödülleri verildi.

35. Uluslararası Fecr Film Festivali 29 Ocak-9 Şubat tarihlerinde başkent Tahran’da organize edilecektir.

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.