36. Fecr Film Festivali “EN”leri belli oldu

36. Fecr Film Festivali “EN”leri belli oldu

  Haziran 19, 2019

  786 Okunma

36. Fecr Film Festivali özel bir törenle dereceye girenlerin açıklanmasıyla son buldu.

Mehr haber ajansının bildirdiğine göre İran sinemasının en coşkulu şöleni 36. Fecr Film Festivali'nin Tahran Milat kulesi konferans salonundaki kapanış töreni, seçilen isimlere ödüllerin takdim etmesiyle son buldu.

Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin bu törene mesajının İrşadi İslami ve Kültür Bakanı Abbas Salihi tarafından okunması ardından 36. Fecr Film Festivalinde dereceye giren film, yapımcı, oyuncular açıklandı.

36. Fecr Film Festivali Jüri Heyeti oylarına göre en iyi kadın oyuncu Simorg Kristali ödülü “İstanbul Kavşağı” ve “Soğuk Ter” oyunlarındaki rolü nedeniyle Seher devletşahi'ye verildi.

En iyi erkek oyuncu dalında ise “Darkub” isimli filmdeki oyunundan ötürü Cemşid Haşimpur'a verildi.

Sara Behrami en iyi birinci kadın oyuncu rolüne layık görülürken Emir Cedidi Ebu Gureyb boğazı ve soğuk ter filmlerindeki rolünden dolayı da en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görüldü

En iyi yapımcı ödülü ise “Şam Vakti” filminin yapımcısı İbrahim Hatemi Kiya ve Ebu Gureyb filminin yapımcısı Behram Tevekküli'ye tahsis edildi.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.