6. Haseke Tiyatro Festivali Başladı

6. Haseke Tiyatro Festivali Başladı

  Haziran 19, 2019

  443 Okunma

6. Haseke Tiyatro Festivali bugün Haseke Kentindeki Kültür Merkezi Tiyatrosunda ‘Renkli Hikaye’ adlı tiyatro oyunu ile faaliyetlerine başladı.

Tembel fakat büyük idealleri olan bir adamın hikayesini anlatan tiyatro oyunuyla birlikte açılış etkinliğinde Haseke’de başarılı tiyatro oyuncuları ödüllendirildiler.

Tiyatro Yönetmeni ve Festival Müdürü İsmail Halef; tiyatro festivalinin Haseke’de savaş koşullarına rağmen halkın güçlü iradesi ve vatanı hedef alan teröre karşı mücadele azimlerini sürekli olarak işlemesiyle Haseke’de yoğun bir ilgi gördüğünü belirtti.

Haseke İl Kültür Müdürü Muhammed el Fellah; festivalin bu yılki etkinliklerinde ayrıcalıklı ve nitelikli etkinlikler içerdiğine dikkat çekti.

SANA

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.