A157 belgesel filmi Paris’te yarışacak

A157 belgesel filmi Paris’te yarışacak

  Haziran 19, 2019

  784 Okunma

İran yapımı "A157" adlı belgesel film Paris'te yarışacak

Behruz Nuranipur'un yönetmenliğinde çekilen 'A157' adlı belgesel film 14. Uluslararası Signes de Nuit Film Festivali’nde  gösterime girecek.

İranlı yönetmen Bihruz Nuranipur'un yönetmenliğinde yapılan 'A157', adlı belgesel film Fransa’da organize edilen 14. Uluslararası Signes de Nuit Film Festivali’nde ödül için rekabet edecek.

Söz konusu belgesel film geçenlerde İran’da düzenlenen “Uluslararası Fecr Film Festivali”, “Sinema Hakikat” ve “Direniş Film Festivali”ne katıldı.

İran yapımı 'A157' adlı belgesel film ayrıca Almanya’da düzenlenen  59. Uluslararaaı Leipzig Film Festivali ve Ducument Art Film Festivali’nde de gösterime girmişti.

A157 Belgeseli; Suriye'deki savaş ve terörün vahşetlerini göz önüne seriyor. Belgesel, üç hamile kızın savaş, şiddet ve cinsel istismara dayalı hikayelerini işliyor.

14. Uluslararası Signes de Nuit Film Festivali bu yılın 24 Kasım-4 Aralık tarihlerinde Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleşecektir.

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.