Ağlamaktan Yorulacağınız 5 Dram Filmi!

Ağlamaktan Yorulacağınız 5 Dram Filmi!

  Haziran 19, 2019

  1.880 Okunma

Bu gece ağlamak istiyorum, diyorsanız, işte tam sizlik filmler!

Bu gece yalnız mısınız? Ağlamak mı istiyorsunuz sebepsizce? İşte bu film listesi tam sizlik!

MENDİLSİZ İZLEYEMEYECEĞİNİZ 5 DRAM FİLMİ!

05- GÜLÇEHRE (2011)

Gerçek bir hikayeye dayanan Gülçehre filmi, hem Taliban hem de Rus zulmü altında inleyen Afgan halkına komedi sineması ile neşe getirmeye çalışan bir çiftin öyküsünü anlatıyor.

Filmi izlemek için buraya tıklayınız.

04- SÖĞÜT AĞACI (2005)

8 yaşında iken gözlerini havai fişek kazasında kaybeden Yusuf, 45 yaşında üniversitede edebiyat professorüdür. Braille alfabesi ile yazar ve okur. Çok düşkün ve yardımcı karısı, seven kızı, güzel evi, balkonu ve bahçesi ile karanlık ama küçük bir cennette yaşar gibi görünür. Ama içinde büyük bir acı taşımaktadır. Allah'a devamlı dua etmektedir gözlerinin açılması için. Ve sonra..

Filmi izlemek için buraya tıklayınız.

03- ALTIN VE BAKIR (2011)

Seyyid Rıza; eşinin MS (Multipl Skleroz) hastası olmasından sonra, edindiği İslam ilmini hayata geçirmek zorundadır. Film, Tahran'daki günlük hayat ile, en derin ve en temel İslami öğretiyi, yani aşkı; Hafız-ı Şirazi ve Celaleddin Rumi'nin şiirsel diliyle birleştiriyor.

Filmi izlemek için buraya tıklayınız.

02- CENNETİN RENGİ (1999)

Yaz tatili yaklaşmış, görme engelliler okulunda yatılı okuyan Muhammed'in köyüne dönme zamanı gelmiştir. Ancak Muhammed'in babasının yeniden evlenme planları vardır ve Muhammed'i bu planlara engel olarak görmektedir.

Filmi izlemek için buraya tıklayınız.

01- RESİM HAVUZU (2013)

Meryem ve Rıza diğer insanlardan farklılardır. Birazcık farklı değil, çok farklılar. Ve bu farkın getirdiği problemleri, aşkın mucizesi ile çözebileceklerini göstermek için çok çalışmaları gerekiyor.

Filmi izlemek için buraya tıklayınız.

Bu filmleri izlerken yanınıza mendil almayı unutmayınız. İYİ SEYİRLER.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.