Altyazı İstek (Çeviri İsteklerinizi Yapabilirsiniz)

Altyazı İstek (Çeviri İsteklerinizi Yapabilirsiniz)

  Haziran 19, 2019

  1.058 Okunma

İran sinemasından beğendiğiniz filmlerin çevirisini bizden isteyebilirsiniz

İran İslam Cumhuriyeti sinemasından beğendiğiniz filmlerin çevirisini FİLM İSTEK FORMUmuzu kullanarak bizden isteyebilirsiniz.

Türkçeye altyazı veya dublaj çevirisi yapılan film ve dizilerin (bizden, yani din ve kültürümüzden, olmayan) YABANCI SİNEMA eserleri olduğu bir dönemde; Anadolu ve İslam Kültürünün gerçek yansımalarının bulunduğu İran Film ve Dizilerinin çevirisini (dublaj takımları ve TV kanallarından isteyebileceğiniz gibi) bizden de isteyebilirsiniz.

Ancak altyazı çevirisi isteyeceğiniz bu film ve dizilerin İRAN'DAN OLMASI ve İRAN'DAKİ İSLAMİ NİZAM ve DEVLET TARAFINDAN ONAYLANMIŞ olması gerekmektedir.

Demek istediğimiz şu ki, piyasaya İran filmi diye sunulan her eser, İran'dan olmayabiliyor. Bilakis, bunların bazıları İran aleyhindeki Amerikan propaganda filmleridir. İslam'ı ve Şeriat düzenini karalamak için batıda çekilmiş filmlerdir. Ve biz bu propaganda filmlerinden uzağız.

Yeni Kaynak.com sitesi olarak biz sadece İranlıların İran'da çektikleri ve İslami Düzenin de onayladığı filmleri sunuyoruz. Ve bu tür filmlerin çeviri isteklerine açığız.

Çeviri ve sunumunu yapmamızı istediğiniz İran filmlerini (FİLM İSTEK FORMUMUZu kullanarak) bize bildirebilirsiniz veya MihrapTV, Hidayet/Doruk Medya, TV Kanalları..gibi çeviri yapıp sunan diğer kurumlarla iletişime geçip onlardan isteyebilirsiniz.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.