Amerikalı aktör Vin Diesel, Ramazan ruhunu methetti

Amerikalı aktör Vin Diesel, Ramazan ruhunu methetti

  Haziran 19, 2019

  1.664 Okunma

Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızı ünlü Amerikalı oyuncu Vin Diesel, paylaştığı videoda Ramazan ruh ve maneviyatını övdü.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada gönderilen bir videoda, Vin Diesel, rapçi arkadaşı Karim Kharbouch ile birlikte dünyadaki tüm Müslümanların mübarek Ramazan ayını tebrik etti.

“Biz yine yaratıcı bir oturum düzenliyoruz; tam da önemli bir bayram olan Ramazan'ın arifesinde. Buradaki kardeşimin Ramazan'da oruç tutacağı için gurur duyuyorum” diyen Vin Diesel, “Etkilenebilirim” diye sözlerine ekledi.

Diesel konuşmasının devamında Ramazan konseptinin kendisine ilham verdiğini ve kendisini yetiştirmek isteyen herkes için Ramazan'ı gözetmenin bir şart olduğunu açıkladı.

Müslümanların Ramazan'da 30 gün boyunca şafaktan gün batımına kadar oruç tutma eylemine işaret eden Vin Diesel; “Bu konsept çok güçlüdür ve muhtemelen herkes için faydalıdır, bu süre zarfında kendisini yetiştirme ve disiplini tecrübe etmek isteyen herkes için faydalıdır” dedi.

Amerikalı aktör, “Gerçekten insanı yeniden şarj edip iyileştirebilir” şeklinde sözlerine devam etti.

Hip hop sanatçısı Karim Kharbouch ise, Vin Diesel'i kastederek “kardeş”ini bu manevi yolculukta kendisine katılmaya ikna etmek için çalıştığını söyledi ve tüm dünya Müslümanlarının mübarek Ramazan ayını tebrik etti.

Videoda sözü devralan Karim Kharbouch; “Evet, kardeşimin benimle beraber Ramazan'da oruç tutması için uğraşıyorum, adamım. Ramazanınız mübarek olsun” dedi.

Ramazan ayı, Müslümanların Allah'a yakınlaşması ve kendi ruhlarını geliştirmeleri için türlü imkânlar sunmaktadır. İslam dinin takipçileri bu ayda gün doğumundan gün batımına kadar yemek, içmek ve günahlardan sakınmakla görevlidir.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.