Amerikalı yönetmen İran’da ABD rejimini eleştirdi

Amerikalı yönetmen İran’da ABD rejimini eleştirdi

  Haziran 19, 2019

  701 Okunma

Amerikalı yönetmen İran İslam İnkılabında davetli olduğu film festivali sonrası yaptığı açıklamada ABD'yi eleştirdi: Ortadoğu politikası çirkin ve felaket getirici

Amerikalı film yönetmeni, yapımcı ve yazar Oliver Stone Tahran'da katıldığı fecr film festivalinde yerel medyaya ABD'nin Ortadoğu politikasını “çirkin ve felaket getiren politika” şeklinde tanımladı.

Tahran'da gerçekleştirilen 36. Uluslararası Fejr Film Festivali'nde basına konuşan ödüllü yönetmen Stone, “Beyaz Saray ve onun başı olacak kişinin Orta Doğu'da milyonların hayatını mahvettiğini” dile getirdi.

ABD, SURİYE'DE KAOS OLUŞTURDU

PL English'in haberine göre Amerika liderlerinin Suriye'de kaos oluşturduklarını ifade eden Stone, her yere terör ihraç etmek için zemin oluşturduklarını ve insanların zorla ülkelerinden göç ettirilerek başka ülkelere sığınmak zorunda bırakıldıklarını ifade etti.

2001'den beri 'ikiz kuleler'e saldırı bahanesiyle bütün olaylarda ve 2003'te Irak işgalinin bir felaket olmasına rağmen aynı durumun sürdüğünü dile getirdi.

Stone, “Amerikan başkanının kim olduğu farketmiyor, George W. Bush, Barack Obama veya Donald Trump, Amerika istediğini almak için bütün anlaşmaları bozar” diye ekledi.

Son cümlesiyle Trump'ın nükleer anlaşmayı iptal etmeye çalışmasını işaret ettiği düşünüldü.

TimeTurk

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.