Ammar Festivali Hicab Filmleri Paketi Sundu

Ammar Festivali Hicab Filmleri Paketi Sundu

  Haziran 19, 2019

  1.089 Okunma

İran İslam Cumhuriyeti'nin Hz Ammar Popüler Filmleri Festivali, İran'daki İfaf ve Hicap Haftası sebebiyle bir dizi film gösterdi.

İran'daki İfaf ve Hicab Haftası nedeniyle, Ammar Popüler Film Festivali, İslami hicap ve örtünme kültürünü tebliğ ve teşvik eden birçok film sundu.

İran menşe'li festivalin yöneticisi Cumartesi günü yaptığı açıklamada, sunulan eserler arasında birçok film, bir dizi belgesel, bir animasyon çizgi film ve bir de müzik klibinin var olduğunu söyledi.

İran'da Hicap ve İfaf Haftası, devrik kukla lider Şah Rıza Pehlevi'nin İslami Örtünmeyi yasaklamasına karşı başlatılan kıyamın yıldönümünde kutlanıyor.

Gösterilen filmler arasında; Yağmurlu Hanım, İranlı Kadın, Güherşad Kıyamı, Tayyibe, Çiçek Düşleri, Renkli Başörtülerimiz, Ay'ın Karanlık Yüzü.. gibi hicabı teşvik eden birçok İslami İran yapımı film bulunuyor.

Ammar Popüler Filmleri Festivali, İran'da geleneksel olarak düzenlenmektedir. Festivalde seçilen filmler, üniversite kampüslerinde, camilerde, parklarda, alışveriş merkezlerinde ve daha birçok yerde ücretsiz olarak gösterildiği için popüler film olarak adlandırılıyor.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.