Arakanlı Müslümanların trajedisi belgeseli

Arakanlı Müslümanların trajedisi belgeseli

  Haziran 19, 2019

  613 Okunma

Cezayir film festivalinde "Arakanlı Müslümanların trajedisi" belgeseli

Akdeniz Film Festivali'nde Arakanlı Müslümanların trajedisi temalı belgesel film “LE VÉNÉRABLE W” Cezayir'in sahil şehri Annaba'da gösterime girecek.

IQNA'nın Arakan Haber Ajansı'ndan aktardığına göre, Ünlü yönetmen Barbet Schroeder'in yönetmenliğini yaptığı Arakanlı Müslümanların trajedisi temalı belgesel film “LE VÉNÉRABLE W” Cezayir'in sahil şehri Annaba'da gerçekleşen 3. Akdeniz Film Festivali'nde gösterime girecek.

Bu festivalin Facebook hesabında yapılan açıklamada, 21-27 Mart tarihleri arasında yapılması planlanan festivalde 65 film gösterileceği belirtiliyor.

Annaba'da düzenlenen Akdeniz Film Festivali uluslararası bir festivaldir. Akdeniz'e kıyısı olan ülkelerin katılımıyla organize edilen bu festivale siyonist İsrail'in katılma hakkı yoktur.

IQNA

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.