Atlan Belgeseline Bir Ödül Daha

Atlan Belgeseline Bir Ödül Daha

  Haziran 19, 2019

  875 Okunma

İran yapımı "Atlan" belgesel filmine bir kez daha ödül

Muin Kerimeddini’nin yönetmenliğinde çekilen “Atlan” adlı belgesel filmin, İtalya’da da ödüle layık görüldüğü açıklandı.

Muin Kerimeddini’nin yönetmenliğinde ve Sanat ve Tecrübe Sinema Grubu desteğiyle yapılan “Atlan” adlı belgesel film, İtalya’da spor filmleri için organize edilen “34. Uluslararası Milano Film Festivali’nde ödüle sahip çıktı.

Atlan belgesel filmi geçen hafta İtalya’da düzenlenen Front Doc Film Festivali’nde de en iyi film ödülüne layık görülmüştü. Ayrıca geçenlerde Fecr Film Festivali’nin en iyi Belgesel Film dalında Kristal Simurg Ödülü’nü ve Sinema Hakikat Festivali’nin Ulusal Yarışma bölümünde en iyi yönetmen ve en iyi uluslararası film ödüllerini kazandı.

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.