Beyrut Festivalinde Dikkat Çekici Bir Katılım Sergilendi

Beyrut Festivalinde Dikkat Çekici Bir Katılım Sergilendi

  Haziran 19, 2019

  548 Okunma

Beyrut’ta düzenlenen Sinema Televizyon Festivalinde Suriye filmleri üstün başarı elde etti.

Suriye’nin sinema ve televizyon sanatındaki üstün yaratıcılığı ve tüm dünyaya ün salan sanatı ile Beyrut’ta düzenlenen Sinema Televizyon Festivalinde dikkat çekici bir katılım kaydetti.

Başkent Beyrut’taki UNESCO Sarayında düzenlenen festivalde uzun metrajlı ماورد Meverd Filmi altın madalya kazanırken, Şam Çatısı Üstünde adlı kısa metrajlı sinema filmi de yine altın madalya kazandı.

Festival bitiminde Suriye Sanatçılar Sendikası Başkanı Zuheyr Ramazan’ın yanı sıra Suriyeli ünlü oyuncu Selma el Masri ve sinema filmlerinin prodüktörü Sinema Kurumunun genel müdürü Murat Şahin’e ödüller verildi.

SANA

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.