Büyük Şeytan Amerika, Direniş Ekseni sitelerine el koydu

Büyük Şeytan Amerika, Direniş Ekseni sitelerine el koydu

  Haziran 23, 2021

  127 Okunma

Amerikan Rejimi, İran'da Seyyid İbrahim Reisi'nin Cumhurbaşkanı seçilmesinin hemen ardından Direniş Ekseni'nin üç büyük haber-analiz sitesine el koydu.

İran İslam Cumhuriyeti’nin Ahmedinecad döneminde açtığı İngilizce Haber Televizyonu sitesi PressTV ( www.presstv.com ) ve yine İslam Cumhuriyeti’nin Arapça yayın yapan Al-AlamTV ( www.alalamtv.net ) sitelerine el konuldu.

Şeytan Amerika, ayrıca, Yemenli Husilerin resmi devlet televizyonu Al-Masirah TV sitesine de el koydu ( www.almasirah.net )

Bu sitelere girince “FBI tarafından el konulmuştur” gibi bir uyarı çıkıyor.

İslami Medyadan rahatsız olan Büyük Şeytan Amerika daha önce de İslam Cumhuriyeti’nin yarı resmi haber ajansı FarsNews ( farsnews.com ) sitesine el koymuştu. Fakat haber ajansı ( FarsNews.ir ) şeklinde yeni bir domain açarak haber paylaşmaya devam etmişti.

PressTV sitesi de, böyle bir ihtimale karşı önceden hazırlıklı olup www.presstv.ir şeklinde yeni bir domain açmıştı.

Daha önce bu kanalları uydulardan kaldıran ve İslam Cumhuriyeti ile Direniş Ekseni’nin mesajının yayılmasını önlemek isteyen Batı Emperyalizmi, şimdi de internet ve sosyal medya’da da bunu engellemeye çalışıyor.

Sahar TV, iFilm TV, JJTVN, gibi İran’ın birçok devlet televizyonunu ve yine Direniş Ekseni’nin Lübnan’dan AlManarTV, Irak’tan Al-Etejah TV gibi birçok Hizbullahi televizyonunu uydulardan kaldırmış ve sitelerine el koymuşlardı.

Ancak sözde ifade özgürlüğü havarisi olan Şeytan Amerika ve avanelerinin insanları gerçek haberlerden ve yorumlardan alıkoymak istemesi, bu gibi haber kanalları ve sitelerinin taşıdığı öneme işaret ediyor.

Düşmanlar İslam Cumhuriyeti ve Direniş Ekseni’nin cazibesini iyi biliyor, o yüzden halkların arasına bir duvar çekme niyetindeler.

Fakat bu çabaları boşunadır. Zira, kafirler istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
  1. avatar
      admin Haziran 24, 2021 08:29:44

    Araştırdığıma göre bu hafta el konulan şii İslami siteler sadece bunlardan ibaret değil, onlarca diğer İslami sitelere de el konulmuş. Ve Amerika adeta bize doğru-hakiki haber kanallarını işaret etmiş oldu böylelikle.

    Amerikan Rejimi; İran, Irak, Lübnan, Suriye, Filistin ve Yemen’in bütün şii İslami TV kanallarını on yıldır uydulardan kaldırıp internet sitelerini kapatırken.. Afganistan asıllı bir Ahbari’ye (Ğulat-Aşırı) televizyon kanalı açıyorsa.. İngiliz Rejimi de yine tüm bu İslam ülkelerinin TV kanallarını engelleyip, Kuvetli bir Ahbari’ye (Ğulat-Aşırı) bir televizyon kanalı açıyorsa.. Durup düşünmelidir.

    Neden Şii Müslümanların % 95’inin sahip olduğu USULİLİK (İsna Aşeriyye, Caferilik) akımının sesi susturulmak isteniyor da %5 bile sayılmayacak AHBARİLER (Şiiliğin esasından sapıtmış rivayetçiler)e her türlü sapkınlıklarını yaymaları ve Şii İslamı yanlış tanıtmaları için fırsat veriliyor.

    Keza aynı mesele Sünnilik için de geçerli. Neden Filistinli Sünni Müslümanların (Hamas, İslami Cihad) TV Kanalları uydulardan kaldırılıyor, internet siteleri engelleniyor, sosyal medya hesapları kapatılıyor ancak Suudi-Vahhabilere her türlü medya imkânı ve TV kanalları veriliyor?

    Cevabı çok açık. Başta Amerikan emperyalizmi olmak üzere, tüm siyonizm; İran İslam Cumhuriyeti ve Direniş Ekseni merkezli orta yollu sünni-şii-sufi İslam’ın yayılmasından rahatsız. Onun yerine, İngiliz Kraliyet sarayına hizmet edecek, İsraille normalleşmeyi savunacak vahhabilik ve ahbariliğin yayılmasını istiyorlar.

    Ancak düşmanın bu tavrı, bize İran eksenli Direniş Medyasının, Şii-Sünni İslami Vahdetinin önemini daha çok göstermiş oldu. İnşallah yasaklanmış olan ve muhtemelen yeni domain adı alıp yayın hayatına devam edecek olan bu Haber Sitelerine ve TV kanallarını daha çok takip edip yayalım:

    FarsNews, IRNA, MehrNews, SANA.sy, SaharTV, AlAlamTV, AlManarTV, AlMasirahTV, AlEtejahTV, PressTV, PalestineToday, iFilmTV, JJTVN, AhlulbaytTV, AlKawtharTV, AlForatNews, AsSiratTV, NabaaTV, lualuaTV…

Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.