‘Çikolatanın Hikayesi’ yönetmeni Kargil Festivalinin en iyi yönetmeni seçildi

‘Çikolatanın Hikayesi’ yönetmeni Kargil Festivalinin en iyi yönetmeni seçildi

  Haziran 19, 2019

  738 Okunma

İranlı yönetmen Yusuf Caferi, "Çikolatanın Hikayesi" isimli belgesel filmi ile Hindistan’ın Kargil Festivalinin en iyi yönetmeni seçildi.

Caferi yaptığı açıklamada filmin şu ana kadar 20 uluslararası festivale gönderildiğini fakat Kargil festivalinin filmin gösterildiği ilk festival olduğunu ve gelecek festivallerin başlamadığını söyledi.

Kargil Kaşmir bölgesinin bir bölümüdür ve bu festivalin ilki 2012 yılında başlamıştı ve ikicisi 5 yıl aradan sonra bu sene düzenlenmektedir.

''Çikolatanın Hikayesi'' isimli film yolcuları ile iletişimini farklılaştırmak için onları çikolata ile ağırlayan Tahranlı bir Taksi şöfürünün hikayesini anlatmaktadır.

İslam Cumhuriyeti Haber Ajansı (IRNA)

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.