Direniş Festivali, Moore ve Stone’un filmlerini ağırlayacak

Direniş Festivali, Moore ve Stone’un filmlerini ağırlayacak

  Haziran 19, 2019

  842 Okunma

Direniş Film Festivali, Moore ve Stone'un filmlerini ağırlayacak

İran İslam Cumhuriyetinin bu yıl 14.sünü düzenlediği Uluslararası Direniş Filmleri Festivali, Amerikalı tanınmış yapımcılardan Michael Moore ve Oliver Stone'un çalışmalarını da gösterecek.

Michael Moore'un “Şimdi Nereyi İşgal Edelim?” ve Oliver Stone'un “Mi Amigo Hugo” filmleri, Direniş Filmleri Festivalinin Belgeseller bölümünde seyircinin beğenisine sunulacak.

“Şimdi Nereyi İşgal Edelim?” belgeselinde Michael Moore, toplumsal ve ekonomik sorunlara karşı koymada bazı Avrupa ve Afrika ülkelerinin yöntemleri ile Amerika'daki yöntemleri karşılaştırıyor.

Oliver Stone'un “Mi Amigo Hugo” (Dostum Hügo) belgeseli ise, 1999-2013 yıllarında 64. Venezüela Cumhurbaşkanı olarak hizmet etmiş merhum yoldaş Hugo Chavez'in hayatını ve mücadelesini konu alıyor.

14. Uluslararası Direniş Filmleri Festivali son dönemin milli ve uluslararası konularına odaklansa da, festival konularında 30 ana ve alt kategori bulunmaktadır.

İslam Cumhuriyeti'nin düzenlediği 14. Uluslararası Direniş Filmleri Festivali, Kutsal Savunma Haftasının yıl dönümü 23-29 Eylül 2016'da gerçekleşecek.

iFilmTV

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.