Fecr Film Festivali’ne Türkiye’den 6 Film Katılacak

Fecr Film Festivali’ne Türkiye’den 6 Film Katılacak

  Haziran 19, 2019

  858 Okunma

İslam Cumhuriyeti'nin düzenlediği Uluslararası Fecr Film Festivalinde 6 Türk filmi yarışacak

İran İslam Cumhuriyeti'nde 21 Nisan'dan itibaren başlayıp sinemaseverlerle buluşacak olan 35. Uluslararası Fecr Film Festivali'ne Türkiye'den 6 film katılacak.

Festivalin “Uluslararası Yarışma” bölümünde “uzun metraj” kategorisinde Kıvanç Sezer imzalı “Babamın Kanatları” adlı filmi, “kısa metraj” kategorisinde ise M. Abdülgafur Şahin'in “Sevmekten” adlı filmi yer alacak.

Yönetmen ve senarist Zeki Demirkubuz'un jüri üyeleri arasında bulunduğu “Doğu Panoraması” bölümünde ise “Rauf” ile kısa film “Güney Kutbu” yarışacak.

Yarışma dışı gösterimlerde ise çevre temalı filmlere ayrılan “Yeşil Ekran” bölümünde “Kalandar Soğuğu”, “Belgesel Gösterimleri”nde ise “Kedi” isimli filmler sinemaseverlerle buluşacak.

4 Temmuz 2016'da hayatını kaybeden İranlı usta yönetmen Abbas Kiyarüstemi'nin çektiği bir fotoğrafı posterine taşıyan festival, 28 Nisan'da sona erecek.

Daha fazla bilgi için Fecr Film Festivali'nin uluslararası bölümünün sitesini ziyaret edebilirsiniz: www.fajriff.com

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.