Ferhadi’nin yeni filminin çekimleri gelecek hafta başlıyor

Ferhadi’nin yeni filminin çekimleri gelecek hafta başlıyor

  Haziran 19, 2019

  916 Okunma

İranlı yönetmen Asğar Ferhadi'nin yeni filminin çekimleri gelecek hafta başlıyor

Fransa, İspanya ve İtalya'nın ortak yapımı olan Asgar Ferhadi'nin yeni filminde Ricardo Darin, Penelope Cruz ve Javier Bardem gibi ünlü oyuncular yer alacak.

Oyuncu kadrosunun tümünün ispanyalı ve Arjantinli olduğu açıklanan Asgar Ferhadi'nin yeni filminin çekimleri gelecek hafta balaşlıyor.

Avrupa Sinema Konseyi tahsis ettiği 7 milyon avroluk bir bütçeyle 27 yeni filmin yapımını himaye altına alacağını bildirmişti ki Fransa, İspanya ve İtalya'nın ortak yapımı olan Ferhadi'nin yeni filmi de bu proje kapsamına alınmıştır.

12 ile 13 milyon dolarlık bir bütçeye sahip bu filmde, Ricardo Darin, Penelope Cruz ve Javier Bardem gibi ünlü oyuncular yer alacak.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.