Ferhadi’nin yeni filminin çekimleri İspanya’da başladı

Ferhadi’nin yeni filminin çekimleri İspanya’da başladı

  Haziran 19, 2019

  975 Okunma

İranlı Oscar ödüllü yönetmen Asğar Ferhadi’nin yeni filmi “Herkes Biliyor”un çekimlerinin İspanya’da başladığı belirtildi.

Oyuncu kadrosunun tümünün İspanya ve Arjantinli olduğu açıklanan Asgar Ferhadi'nin yeni filmi “Herkes Biliyor”un çekimleri İspanya’da başladı.

Bu filimin başrollerinde önde gelen İspanyol oyuncular Javier Bardem ile Penélope Cruz ve dünyaca ünlü Arjantinli oyuncu Ricardo Darin yer alıyor.

İspanyol dilinde çekilecek filmin özeti şöyle: Karolina isimli kadın ailesini ziyaret etmak amacıyla Arjantin’den İspanya’daki memleketine geri dönüyor, fakat seyahat esnasında beklenmedik olayların etkisi altında kalacaktır.

Söz konusu filme katılacak diğer ünlü isimlerin listesi şöyle: Besteci Alberto Iglesias, çekim yönetmeni José Luis Alcaine, kostüm tasarımcısı Sonia Grande ve moda tasarımcısı Clara Notari.

Bu filmin yapımcılığını Fransız Memento Films, İspanyol Morena Film ve İtalyan Luky Red ortak olarak üstleniyor.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.