Gitmek (2016) adlı film Hindistan’da gösterime girecek

Gitmek (2016) adlı film Hindistan’da gösterime girecek

  Haziran 19, 2019

  727 Okunma

Gitmek (2016) adlı film Hindistan'da gösterime girecek

Nevid Mahmudi’nin yönetmenliğini yaptığı “Gitmek” رفتن isimli filmin, Hindistan’da İran’ı temsil edeceği açıklandı.

İranlı yönetmen Nevid Mahmudi’nin yönetmenliğini yaptığı ve kardeşi Cemşit Mahmudi’nin yazdığı “Gitmek” adlı filmin Hindistan’da organize edilecek Uluslararası Pune Film Festivali’ne katılacağı belirtildi.

Avrupa’ya göç etmek zorunda kalan insanların hikayesini anlatan film daha önce de Hindistan’da düzenlenen Uluslararası Kerala Film Festivali’nin açılışında gösterime girmişti.

Geçenlerde söz konusu filmin yönetmeni, Uluslararası Busan Film Festivali En İyi Yönetmen ödülüne sahip çıkmıştı. Ayrıca bu filmde başrolü üstlenen oyuncu Fereşte Hüseyni, Fas Film Festivali En İyi Bayan Oyuncu ödülünü kazanmıştı.

15. Uluslararası Pune Film Festivali bu yılın 12-19 Ocak tarihlerinde Hindistan’da organize edilecektir.

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.