Gitmek (2016) Türk Sinemalarında Gösterilecek

Gitmek (2016) Türk Sinemalarında Gösterilecek

  Haziran 19, 2019

  763 Okunma

Mahmudi kardeşlerin yapımı "Gitmek" uluslararası festivallerde elde ettiği başarıların ardından yakında Türkiye ekranlarında seyircileri ile buluşuyor.

Mahmudi kardeşlerin yaptığı İran-Afganistan filmi رفتن (Gitmek) uluslararası festivallerde elde ettiği başarıların ardından yakında Türkiye ekranlarında seyircileri ile buluşuyor.

Gitmek, geçen ay eşzamanlı olarak Almanya’nın Münih film festivali ve yine Çin’in Şanghay film festivalinde ekranlara girmişti.

Şimdi İranlı ve Türk tarafların arasında imzalanan yayın anlaşmasının ardından Gitmek yakında Türkiye erkanlarında seyircileri ile buluşuyor.

Filmin yayın hakkını alan Türk firma iki yıl önce de Mahmud kardeşlerin “Bir kaç metreküp aşk” adlı eserini Türkiye’de ekranlara getirmişti.

FHA

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.