Hazreti Muhammed filmi ücretsiz gösteriliyor

Hazreti Muhammed filmi ücretsiz gösteriliyor

  Haziran 19, 2019

  639 Okunma

Hazreti Muhammed: Allah'ın Elçisi (sallallahu aleyhi ve âlihi ve sellem) filmi mevlid kandilinde ücretsiz gösteriliyor.

iFilmTV'nin bildirdiğine göre İranlı yönetmen Mecid Mecidi'nin Peygamberimiz (s.a.a) hakkında çekeceği üç filmin ilki olup, efendimizin çocukluğunu konu alan Hazreti Muhammed: Allah'ın Elçisi (2015) filmi Mevlid Kandilinde İran İslam İnkılabında ücretsiz gösteriliyor.

Şii rivayetlerde 12, Sünni rivayetlerde 17 Rebiül Evvel, Peygamberimizin (s.a.a) mübarek doğum günü olup bu iki tarih arası Müslümanlarca; Kutlu Doğum ve Vahdet Haftası olarak kutlanılmaktadır.

Hazreti Muhammed: Allah'ın Elçisi filmi, Kutlu Doğum ve Vahdet Haftasında İran İslam Cumhuriyetinde halka ücretsiz olarak gösteriliyor.

Hazreti Muhammed filmi daha önce İran sinemalarından sonra yurt dışında Rusya, Türkiye, Irak, Azerbaycan gibi birçok ülkede sinemalarda gösterime girmiş ve gişe rekorları kırmıştı.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.