Hindistan’da jüri başkanı İranlı ünlü yönetmen Mecid Mecidi

Hindistan’da jüri başkanı İranlı ünlü yönetmen Mecid Mecidi

  Haziran 19, 2019

  656 Okunma

Dünyaca ünlü İranlı yönetmen Mecid Mecidi, Hindistan’da düzenlenecek olan Uluslararası Kerala Film Festivali’nin jüri başkanlığını yapacak.

Hindistan medyasının aktardığı habere göre, İranlı ünlü yönetmen Mecid Mecidi bu sene yirmi üçüncüsü Hindistan’da düzenlenecek olan Ulusararası Kerala Film Festivali’nin jüri başkanlığını yapacak. Bu festivalde ayrıca Mecidi’nin yönettiği 'Hz Muhammed: Allah'ın Elçisi' adlı film de gösterilecek.

Hindistanlı sinemacı Vetrimaaran ve Omesh Kulkarni ile birlikte Filipinli yönetmen Adolfo Alix Jon İver de Kerala Film Festivali’nin diğer jüri üyelerini oluşturuyor.

Söz konusu festivalde ilaveten sinema dünyasının en büyük iki ustası olan Ingmar Bergman ile Milos Forman için de bir anma töreni düzenlenecek.

“Kerala” festivali 7-14 Aralık tarihleri arasında Hindistan’ın Kerala eyaletindeki Thiruvananthapuram kentinde gerçekleşecek.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.