Hollywood Lobisine Boykot, Yahudileri Rahatsız Etti

Hollywood Lobisine Boykot, Yahudileri Rahatsız Etti

  Haziran 19, 2019

  1.226 Okunma

Lübnan ve Tunus'tan sonra, Katar da Wonder Woman (2017) filmini boykot etti.

Katar, başrolünü siyonist yahudi oyuncu Gal Gadot’un oynadığı Hollywood yapımı Wonder Woman filmini Tunus ve Lübnan’dan sonra yasaklayan üçüncü ülke oldu.

Türkiye Yahudi gazetesi Şalom bu haberi üzüntü ile paylaşarak şu notları düştü:

“Katar’ın da yasaklama sebebi çoğunluk nüfusu Arap olan diğer ülkelerle aynı: Gal Gadot’un İsrail ordusunda hizmet etmiş olması.

Filmin ilk gösterimi önümüzdeki perşembe günü, Vox ve Novo adlı sinema salonları zincirinde gösterilmek üzere  için planlanmış ve basına duyurulmuştu. Ancak Doha News gazetesinin haberine göre film son anda sinema salonlarının web sitesinden çıkarıldı. Film, Ürdün’de de yasaklanmak istenmiş, filmin gösterimi Haberleşme Komisyonu tarafından önce geçici olarak askıya alınmış ancak daha sonra kanuni bir engel olmadığına karar verilerek serbest bırakılmıştı.”

32 yaşındaki Gal Gadot İsrail ordusu kariyerini hiçbir zaman gizlemiyor. Gal Gadot 2016 yılında Gazze katliamı hakkında Facebook’ta yaptığı paylaşımlarda siyonist İsrail’in haklı olduğunu söyleyip bu mel'un siyonist İsrail ordusunu ve yaptığı katliamları desteklemişti. Gadot, 2006 yılında da İsrail ordusundayken İsrail-Hizbullah savaşında muharebe eğitim görevlisi olarak çalışmıştı.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.