Hollywood’un ünlü yönetmeni Oliver Stone İran’da

Hollywood’un ünlü yönetmeni Oliver Stone İran’da

  Haziran 19, 2019

  753 Okunma

Hollywood’un önde gelen yönetmeni Oliver Stone 36. Uluslararası Fecr Film Festivali’nde sinemaseverlerle buluşuyor.

Hollywood’un ünlü yönetmeni Oliver Stone Uluslararası Fecr Film Festivali’nde sinemaseverlerle buluşuyor.

Edinilen bilgilere göre, Fecr Film Festivali’nin özel konuğu olarak İsfahan’a gelen Oliver Stone bu eski kentin tarihi yerlerini ziyaret etti.

Bu gece Tahran’a gelmesi beklenen Oscar ödüllü Oliver Stone, yarın Tahran’daki Çarsu sinema kompleksinde düzenlenecek yönetmenlik atölyesinde sinema sektöründeki tecrübeleri ve deneyimlerini katılımcılara anlatacak.

1946’da ABD’nin New York kentinde doğan yönetmen, senarist ve yapımcı Oliver Stone, Katil Doğanlar, Dünya Ticaret Merkezi, Comandante, Büyük İskender ve Müfreze gibi birçok sinema filmine imza atmıştır.

19 Nisan 2018'de başlayan 36. Uluslararası Fecr Film Festivali, Seyid Rıza Mirkerimi’nin sekreterliğinde başkent Tahran’da devam ediyor.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.