Hüccetullah Seyfi: Filmimi sadece çocuklar için yaptım

Hüccetullah Seyfi: Filmimi sadece çocuklar için yaptım

  Haziran 19, 2019

  737 Okunma

Cesur Çocuklar (2013) filminin yönetmeni Hüccetullah Seyfi, bu filmi çocuklara özel yaptığını söyledi.

iFilmTV ile konuşan Hüccetullah Seyfi بچه های جسور (Cesur Çocuklar) (2013) filmini genç seyircilere yönelik olarak yaptığını söyledi.

Filmin başrollerinde çocuk oyuncuların olduğunu söyleyen Hüccetullah Seyfi, filmin bir hikayeyi çocukların kendi diliyle işlediğini sözlerine ekledi.

Yönetmen, çocuk seyirciler ile bağ kurulabilmesi için Harry Potter dizisi gibi birçok yapımın aynı tekniği kullandığını belirtti.

Hüccetullah Seyfi filmi 2013 yılında yaptı ancak gösterime girmesi dört yıl sürdü. Cesur Çocuklar (2013) filmi İran'ın Kiş Adasında geçiyor.

Filmin senaryosunu Şahnaz Seyfi ile birlikte yazan Hüccetullah Seyfi, filmin yönetmen ve yapımcılığını üstleniyor.

Cesur Çocuklar (2013) filminde; Rıza İran-maniş, Leyla Buşehri, Masif Seyfi ve Zehra Zerger gibi birçok oyuncu rol alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.