Hz Muhammed; Allah’ın Elçisi (2015) filmi Dağıstan’da yayınlanacak

Hz Muhammed; Allah’ın Elçisi (2015) filmi Dağıstan’da yayınlanacak

  Haziran 19, 2019

  1.398 Okunma

İranlı yönetmen Mecid Mecidi'nin son eseri 'Hz. Muhammed-Allah'ın Elçisi' filmi Kafkas bölgesinde ekranlarda gösterime giriyor.

İran'ın Rusya büyükelçiliği kültür ataşeliği, sözkonusu filmin Rusça altyazıyla 18 Kasım tarihinden itibaren Dağıstan Cumhuriyetinde ekranlarda yer alacağını bildirdi.

Dağıstan Cumhuriyeti alimleri, İslam tarihçileri ve İslam bilimcileri, müftüler sözkonusu filmi onayladılar.

Bu arada Hz Muhammed Allah'ın Elçisi filmi, daha önce de Moskova'da (October Sineması ve Kazan İslami Film Şenliği) gösterime girmişti.

Yapımı, 35 milyon doları bulan film başta Türkiye olmak üzere İslam ülkeleri ve uluslararası arenada büyük beğeni topladı.  

İranlı yönetmen Mecid Mecidi, filmin İslam dünyasına ait olduğunu belirterek filmden hedefin müslümanlar arasında dayanışma ve vahdeti güçlendirmek olduğunu söyledi.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.