Hz. Muhammed (s.a.v) adlı 3D animasyon dizisi yapılacak

Hz. Muhammed (s.a.v) adlı 3D animasyon dizisi yapılacak

  Haziran 19, 2019

  851 Okunma

İranlı senarist Emir Mesut Alemdari, Hz. Muhammed (s.a.a)'in hayatının 3D animasyon olarak ekranlarda gösterime gireceğini duyurdu.

Senarist Emir Mesut Alemdari, Hz. Muhammed (s.a.a) adlı animasyonun yapım öncesi aşamada olduğunu açıklarken, dört sezondan oluşan bu animasyon serisinin 104 bölümlük olduğunu ve her bölümün izlenim süresinin 22 dakikalık olduğunu açıkladı.

“Batı medyası İslamofobi ile İslam dinini şiddete eğilimli bir din olarak tanıtıyor, lakin biz dünyaya hakiki İslam’ı göstermeliyiz” diyen İranlı senarist, bu animasyon serisinin hem yerli ve hem de yabancı televizyon kanalları için üretildiğini dile getirdi.

Alınan bilgiye göre, 267 milyon dolarlık bütçeyle üretilen animasyonun yapımını Kiyareş Kiyani üstlenecek. Ayrıca dizinin bazı bölümleri ise Birleşik Arap Emirlikleri'nde üretilecektir.

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.