İki İran filmi Bulgaristan’da gösterilecek

İki İran filmi Bulgaristan’da gösterilecek

  Haziran 19, 2019

  700 Okunma

İslami İran yapımı iki film, Bulgaristan’da devam eden Uluslararası Menar Film Festivali’nde sinemaseverlerle buluşacak.

Nigar Azerbaycani’nin yazıp yönettiği “Nergis Mevsimi” ve Kaveh Sabbagzade’nin yaptığı “İtalya İtalya” adlı film, Bulgaristan’ın başkenti Sofya'da devam eden Uluslararası Menar Film Festivali’nde sinemaseverlerle buluşacak.

“Nergis Mevsimi” 12 ve 15 Ocak tarihlerinde, “İtalya İtalya” filmi ise 14 ve 16 Ocak’ta Sofya’daki “Euro Cinema”, “Cinema House” ve “Culture House” sinema salonlarında gösterilecek.

Bulgar halkına İslam dünyasının kültür ve geleneklerini tanıtan festivalde Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden seçilen uzun metrajlı filmler, belgeseller ve kısa filmler sunuluyor.

Geçtiğimiz 2 Ocak’ta başkent Sofya’nın ev sahipliğinde başlayan bu festival, önümüzdeki 19 Ocak tarihinde sona eriyor.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.