İran animasyon filmi, Fil Kral (2017) Fecr Film Festivalinde gösterilecek

İran animasyon filmi, Fil Kral (2017) Fecr Film Festivalinde gösterilecek

  Haziran 19, 2019

  1.523 Okunma

Şu âna kadar İran'da çekilmiş en fazla oyuncu sayısına sahip animasyon filmi, Kral Fil (2017) Uluslararası Fecr Film Festivalinde gösterilecek.

İran animasyon filmi, فیل شاه (Fil Kral) (2017) İslami İran'da düzenlenen 2017 Uluslararası Fecr Film Festivalinde gösterime girecek.

İran merkezli Pooya Sanat Grubu tarafından yapılan filmin prodüksiyon ekibi, 35. Fecr Film Festivalinden çekilip filmin kalitesini daha da artırmaya odaklandı. Ve film Fecr Film Festivali'nin UIuslararası versiyonuna yetiştirildi.

150 profesyonel kişiden oluşan ekibin hazırladığı 90 dakikalık İran animasyon filmi, Fil Kral (2017) şu âna kadar İran'da yapılmış animasyonlar arasında en fazla karaktere sahip olanıdır.

Hüner Pooya Grubu “Çocuklarınızı aklınız rahat bir şekilde Sinemaya getirebilirsiniz” şiarını yayıyor. Bir özel şirket olan Pooya Hüner ve Sanat grubu daha önce, Roma Prensesi (2015) adlı animasyon filmi yapmıştı.

Hikayesi Afrika'da geçen, Fil Kral (2017) animasyon filmi, bir hayvan sürüsüne liderlik eden fili anlatıyor.

Kraliçe kendisine bir erkek çocuk verince, tüm hayvanlar yavru filin gelecekte tahta oturacağını düşünürler. Ancak yavru fil herkesi hayal kırıklığına uğratır.

Fil Kral (2017) animasyon filmi Farsça orjinali, Arapça, İngilizce ve Fransızca dublaj seçenekleri ile sunulacak.

Uluslararası Fecr Film Festivali ve Fecr Film Festivali her yıl İslami İran'da Nisan ve Şubat aylarında düzenleniyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.