İran dizisi, Yara (2014) gösterimde

İran dizisi, Yara (2014) gösterimde

  Haziran 19, 2019

  1.813 Okunma

İran dizisi, Yara (2014) gösterimde.

Seyyid Said Rahmani'nin senaryosunu yazıp Mesut Abperver'in yönettiği IRIBTV3 yapımı İslami İran dizisi زخم (Zehm / Yara) (2014) gösterime girdi.

Polis için danışman olarak çalışan kadınların hikayeleri. Yüzbaşı İlham Puya, Bayan Polis Akademisinden mezun olmuş ve 132. karakolda danışman olarak görev yapmaktadır. Bu mesleği seçtiği için babasıyla sorunlar yaşasa da, mesleğinde daha farklı ve zor toplumsal sorunlarla karşılaşır. Yara (2014) dizisi, Bayan Yüzbaşı İlham Puya ve 5 kadın polis arkadaşının hikayelerini işliyor.

13 bölümlük “YARA” (2014) dizisinin başrol oyunculuğunu, Leyla Otadi, Borzu Ercüment, Muhammed Sadıki, Humayun İrşadi, Emir Rıza Dilaveri ve Emir Nuri paylaşırken; dizinin NERGİS bölümünde, Fakihe Sultani, Cemşid Cihanzade, Mihrdad Ziyai, Ferzane Neşathah, Sina Muhammedifer, Ruzan Takizade, Mehdi Kanberi ve Misak Cemşidi rol alıyor. EVA bölümünde, Masume Befende, Anuşirevan Ercüment, Emir Hüseyin Erman, Süheyla Hadizade, Hasan Neccariyan, Arzu İbizade, Hisam Şucai ve İlahe Azimi oynuyor. EFSANE bölümünde, Feribe Mutahassıs, Said Devleti, Sadrettin Şecare, Nazenin Fellahi, Mihrdad Felahatgar, Haniye Gulami, Haniye Rad ve Ruhsare Şucaiddin rol almakta. Dizinin HENGÂME bölümünde, Şehrazad Kemalzade, Hasan Cevherçi, Ketane Efşarinecad, Azer Feramerzi ve Sümeyye Burci rol alıyor. ŞERARE bölümünde, Haniye Gulami, Araş Abperver, Haniye Rad, Mahmut İbrahimzâde ve Nuşin Zari rol alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.