İran Film Marketi ürünleri tanıtılacak

İran Film Marketi ürünleri tanıtılacak

  Haziran 19, 2019

  869 Okunma

Fecr Film Festivalinde bazı İran filmleri uluslararası televizyon ve dağıtım şirketleri için sergilenecek

Uluslararası Fecr Film Festivali'nin organize ettiği 2017 Film Pazarında sinema ve TV programları için tanıtılacak ürünler belirlendi.

Fajr International Film Festival (FAJRIFF) bu sene İran yapımı 33 uzun metrajlı sinema filmini İngilizce altyazılı olarak gösterecek. Bu proje seçilen filmlerin uluslararası alanda tanıtılması için düşünüldü. 30 ülkeden ve en az 20 dağıtım şirketi Festivalin sergisine katılacak.

Minir Kaydi'nin “Villa Sakinleri”, Muhammet Hüseyin Mehdeviyan'ın “Günortası Kargaşası”, Rahman Seyfi Azad'ın “Annecim”, İbrahim İreczad'ın “Sıcak Yaz Mevsimi”, Muhammed Rıza Hiratmendan'ın “21 Gün Sonra” ve Hatıf Alimerdani'nin “Ablacığım” adlı eşsiz yapıtları başta olmak üzere 2016-2017 yıllarında çekilmiş 33 İran filmi film ve dağıtım şirketlerinin beğenisine sunulacak.

İran film pazarı (IFM) Uluslararası Fecr Film Festivali'nin (FAJRIFF) ana bölümlerinden birisidir ve İran Sinema Organizasyonu kuruluşu tarafından desteklenmektedir.

İran'ın 20. Uluslararası Film ve TV Programı Pazarı, Tahran'da 21-26 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenecek.

İran Film Pazarı; ailevi, insani ve ahlaki değerleri ön planda tutan en yeni İran filmlerinin tanıtımı için kurulmuştur.

Bunun için IFM, dünyadaki tüm film şirketlerinin, dublaj ve altyazı ekiplerinin, film dağıtımcılarının ve satıcılarnın ve de TV sahiplerinin buluşabilmesi için bir market organize ediyor.

Kaynak: http://www.ifilmtv.com/English/News/NewsIn/2701/Iranian-Film-Market-products-announced

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.