İran filmi, Abla (2017) New York’ta gösterime girecek

İran filmi, Abla (2017) New York’ta gösterime girecek

  Haziran 19, 2019

  788 Okunma

İranlı yönetmen Mercan Eşrefzade'nin yaptığı, Abla (2017) adlı filmin ABD'de düzenlenecek festivalde rekabete gireceği açıklandı.

Mehr News'in bildirdiğine göre Mercan Eşrefzade’nin ilk kez yönetmen koltuğunda oturduğu ve Gülab Edine, Pentiha Penahiha, Hamit Azereng ve Masume Kasıminecad’ın başrollerini paylaştığı آبجی Abji / Abla [2017] filmi ABD’de düzenlenecek 20. Uluslararası Brooklyn Film Festivali’nin ana dalında rekabete girecek.

Yapımcılığını Muhammed Hüseyin Kasımi’nin üstlendiği “Abla” filmindeki performansıyla başarılı oyuncu Gülab Adine geçenlerde Çin’in ev sahipliğinde organize edilen 2017 Uluslararası Pekin Film Festivali’nin en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görülmüştü.

Yıllardır birlikte yaşamayı sürdüren bir anne ve kızın hikayesini anlatan “Abla”, daha önce Hindistan ve Afganistan’da gösterime girmişti.

Edinilen bilgilere göre, Uluslararası Brooklyn Film Festivali bugün ABD’nin New York kentinde başlıyor. Sözü geçen film ise 6 ve 10 Haziran’da sinemaseverlerle buluşacak.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.