İran filmi; Anne’nin Misafiri (2004) gösterime girdi

İran filmi; Anne’nin Misafiri (2004) gösterime girdi

  Haziran 19, 2019

  1.132 Okunma

İran filmi; "Anne'nin Misafiri" (2004) gösterime girdi

Daryuş Mehrcui, Huşeng M. Kirmani ve Vahide Muhammedifer'in senaryosunu yazıp Daryuş Mehrcui'nin yönettiği İran filmi مهمان مامان (Mihman-ı Maman) (Anne'nin Misafiri) (2004) gösterime girdi.

Anne İffet Hanım'ın yeni evli çift olan iki değerli misafiri ilk defa evlerine konuk olacaktır. Film meraklısı ve sinema makinisti olan baba eve parasız döner ve sinema salonunun kapandığını söyler. Anne ise rahatsızlanır, çünkü misafirlerini geleneksel İran tarzında ağırlamaları için artık maddi durumları yoktur. Maddi durumları daha da kötü durumda olan komşuları bir araya gelir ve cân-ı gönülden çalışarak harika bir akşam yemeği hazırlamaya koyulurlar.

IRIB (İran İslam Cumhuriyeti Radyo ve Televizyon Kurumu) Sima Film Merkezi yapımı bu filmde, Gulab Edine, Emin Hayai, Persa Piruzfer ve Hasan Pur-Şirazi gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.