İran Filmi; “Babamın Bisikleti ve Ben” (2014) Gösterimde

İran Filmi; “Babamın Bisikleti ve Ben” (2014) Gösterimde

  Haziran 19, 2019

  2.101 Okunma

İran Filmi; "Babamın Bisikleti ve Ben" (2014) gösterime girdi.

Senaryo, Tedvin ve Yönetmenliğini Feyyaz Musavi'nin (فیاض موسوی) üstlendiği İran İslam Cumhuriyeti Radyo ve Televizyonu (IRIB) TV 2 yapımı film; “قصه من و دوچرخه بابام” (Babamın İki Tekerleklisi ve Benim Hikayemiz) veya kısaca (Babamın Bisikleti ve Ben) gösterime girdi.

Bu İran filminin konusu şöyle; Babasının ölümünden sonra, 13 yaşındaki Hamit, artık hem derslerine çalışmalı, hem de işte çalışarak annesine yardım etmelidir. Babasının eski bisikletini kullanarak, annesinin diktiği elbiseleri müşterilere götürür. Her gün zuun mesafeleri kateder. Bu arada Eğitim Bakanlığı ilköğretim öğrencileri için bir bisiklet yarışması düzenler. Hamit bu sebeple yeni bir bisiklet almaya çalışır.

Yeni Kaynak sitesi olarak sizlere filmin fragmanını sunuyoruz. İyi seyirler:

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.