İran filmi, Doğum; Türkiye’de gösterime girdi

İran filmi, Doğum; Türkiye’de gösterime girdi

  Haziran 19, 2019

  986 Okunma

Siyamek Ata'nın yönetmenliğini yaptığı "Doğum" kısa filminin Türkiye'nin Malatya Film Festivali'nde gösterime girecek.

Siyamek Ata'nın yönetmenliğini yaptığı “Doğum” kısa filminin Türkiye'nin Malatya Film Festivali'nde gösterime gireceği ile ilgili, “20 dakikada Azeri Türkçesinde yapılan 'Doğum' filmi, Malatya Film Festivali'nin 'Sınırlar Gereksizdir' bölümünde Hüseyin Asl Abdullahi'nin yönettiği 'Başlangıçta Ölüm' ile Leyla Nevruzi'nin yaptığı 'Benim Adım İsmet' filmleriyle birlikte gösterilecek” ifadelerinde bulundu.

“Doğum” filminin yönetmeni sözlerine şunları da ekledi: Bu festival, Malatya'da 7. dönemini düzenlemektedir. Ünlü İranlı oyuncu Fatıma Mutemed Arya da festivalin jüri heyetinde yer alırken İranlı yönetmen Rahşan Beni İtimad ise gerçekleştirdiği ömür boyu sanatsal faaliyetleri dolayısıyla takdir edilecek.

“Doğum”, doğum günü partisinde bir araya toplanan birkaç gencin aralarındaki bir arkadaşlarının istemeden hamile kaldığını öğrenmesiyle başlıyor.

Malatya Film Festivali 9-16 Kasım tarihlerinde yapılıyor.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.