İran filmi, Gita (2016), Uluslararası Festivallere Katılıyor

İran filmi, Gita (2016), Uluslararası Festivallere Katılıyor

  Haziran 19, 2019

  1.328 Okunma

​Mesut Mededi’nin yönetmenliğini yaptığı “Gita” adlı İranlı film, 3 Culver City Film Festivali’ne katılacak.

Mesut Mededi’nin yönetmenliğini yaptığı گيتا (Gita) (2016) adlı İranlı filminin, ABD’nin Kaliforniya eyaletinde organize edilen 3. Culver City Uluslararası Film Festivali’ne katılacağı, ayrıca filmin yarışma dalında rekabet edeceği açıklandı.

Yönetmenliğini Mesut Mededi’nin yaptığı, başrollerini Merila Zarii, Hamit Rıza Azereng, Sara Behrami ve Behnaz Ceferi’nin üstlendiği “Gita” adlı İranlı filminin 3 Aralık gününde Kaliforniya’da bulunan Arc Light Hollywood sinema salonunda gösterime gireceği belirtildi.

Sözü geçen 3. Culver City Uluslararası Film Festivali’nin bu yılın 3-9 Aralık tarihlerinde ABD’de organize edileceği açıklandı.

 “Gita” adlı İran filmi geçenlerde İran 34. Uluslararası Fecr Film Festivali ve Meksika’da da gösterime girmişti.

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.