İran filmi, Kavuşma Zamanı (2004) gösterimde

İran filmi, Kavuşma Zamanı (2004) gösterimde

  Haziran 19, 2019

  1.418 Okunma

İran filmi, Kavuşma Zamanı (2004) gösterime girdi

Ali Müezzini'nin senaryosunu yazıp Cemal Şurce'nin yönettiği İran İslam Cumhuriyeti Radyo ve Televizyonu (IRIB) TV2 yapımı film وعده ديدار (Va'd-i Didar) (Kavuşma Zamanı) (2004) gösterime girdi.

Yetenekli bir ressam olan İbrahim Mehdevi, savaşta kimyasal bombaların etkisinde kalmış ve bu sebeple artık resim yapamamaktadır. Zamanını üniversitede felsefe ve sanat öğretmekle geçirir. Sağlık durumu kötüleşince, eşiyle beraber Londra'ya gider. Ancak burada Mehdevi'nin babasına ait tamamlanmamış bir resmi bitirmesi için bir sanat simsarınca kaçırılır. Ve İbrahim resmi bitirmesi için zorlanır.

“Kavuşma Zamanı” (2004) filmi; Said Nikpur, Pervane Masumi, Muhammed Sadıki, Ahmet Necefi, Mecid Muzafferi, Şebnem Gülihani, Hüseyin Malumi, Habibullah Behmeni, Puya Emini ve İlham Hamidi gibi birçok başarılı oyuncuyu bir araya getiriyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.