İran filmi Kurt Oyunu (2018) gösterime girdi

İran filmi Kurt Oyunu (2018) gösterime girdi

  Haziran 19, 2019

  962 Okunma

İran İslam İnkılabı yapımı Kurt Oyunu (2018) filmi gösterime girdi.

Mecid İslami ve Abbas Nizam Dost'un senaryosunu yazıp Abbas NizamDost'un yönettiği İran filmi گرگ بازی (Gorg Bazi / A Bigger Game / Kurt Oyunu) (2018) filmi gösterime girdi.

İran İslam Cumhuriyeti yapımı Kurt Oyunu (2018) filminin konusu şöyle: Perestu “Elim Sende” adlı bir tiyatro sergileyecektir. Tiyatro gerçek bir hikâyeden uyarlamadır. Tiyatro ilgi çekici olursa Doktor adındaki bir kişi maddi destek sağlayacaktır. Bir gece Perestu arkadaşları Mihran, Linda, Kaveh, Sepide, Mine ve Said'i, Doktor ve Hanımı ile birlikte tiyatroyu izlemeleri için davet eder. Ama sonra tuhaf şeyler olur..

İslam Cumhuriyeti yapımı Kurt Oyunu (2018) filminde Said Cengiziyan, Emir Hüseyin Kudsi, Süheyla Gülistani, Nigar Cevahiriyan, Ali Musaffa ve Haniye Tevessüli gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

​Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.