İran filmi Mekân (2018) gösterime girdi

İran filmi Mekân (2018) gösterime girdi

  Haziran 19, 2019

  553 Okunma

İranlı yönetmen Mehdi Ahmetpenah'ın yönettiği "Mekân" filmi gösterime girdi.

Mehdi Ahmet-penah'ın yönettiği ve Emir Şahap Razaviyan'ın yapımcılığını üstlendiği İran filmi مکان (Mekân) gösterime girdi.

Mekân filminin konusu şöyle: Askere gidecek arkadaşları için sürpriz doğum günü partisi planlayan dört arkadaş eğlenecekleri uygun bir mekân aramaktadır..

İran filmi Mekân (2018)'da Muhammet Rıza Abangah, Azade Abdullahi, Mehdi Ahmetpenah, Peniz Emini, Sepide Emini, Muhammet Behmenzâde, Muhammet Berari, Müjde Dai, Siyamek Farsi, Vahit Habibiyan, İmad Cavidpûr, İmad Kazımi Hatemi, Ali Rıza Keymeniş, Emin Mukaddesi, Sadık Mutemed, Nakise Nimetnecad, Şafak Şükri gibi.. birçok oyuncu rol alıyor.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.