İran filmi, Nağme (2002) gösterime girdi

İran filmi, Nağme (2002) gösterime girdi

  Haziran 19, 2019

  1.304 Okunma

İran filmi, Nağme (2002) gösterime girdi.

Ebul-Kasım Talibi'nin senaryosunu yazıp yönettiği İran filmi نغمه (Nağme) (2002) gösterime girdi.

Genç bir üniversite öğrencisi, gerçek aşkın mistik olduğuna dair bir tez ödevi hazırlamaktadır. Araştırmasını destekleyen birkaç çiftin arasında bir savaş gazisi olan Mahmut ile karşılaşır. Mahmut kimyasal bombalardan etkilenip zehirlenmiştir ve mahkemeye boşanma talebinde bulunmuştur. Ancak, genç öğrenci; bir süre sonra Mahmut'un eşinin kendi profesörü Nağme Hanım olduğunu öğrenir. Ve araştırma konusu olan aşk hakkında yeni bilgiler edinir.

Nağme (2002) filminde; Hüseyin Yari, Hümeyra Riyazi, Fakihe Sultani, Mehtac Nucumi, Nasır Furuğ, Rıza Menuçehri, Kambiz Dirbaz, Feriba Hadimi, Mitra Muradi ve Murtaza Ekberi gibi oyuncular rol alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.