İran filmi, Nilüfer’in Kararı (2016) Türkiye’de gösterime girdi

İran filmi, Nilüfer’in Kararı (2016) Türkiye’de gösterime girdi

  Haziran 19, 2019

  1.770 Okunma

İran yapımı film, Varoonegi (Ters Çevirme) (2016) Türkiye'de Nilüfer'in Kararı adı ile gösterime girdi

Behnam Behzadi'nin yönettiği İran yapımı film وارونگی (Ters Çevirme) (2016) Türkiye'de de gösterime girdi.

Ters Dönme (2016) filminin Türkiye'deki gösterimi için “NİLÜFER'İN KARARI” ismi uygun görüldü.

İran filmi, Nilüfer'in Kararı (2016) İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın düzenlediği 36. İstanbul Film Festivalinde 11-15 Nisan 2017 tarihleri arasında sanatseverlerle buluştu.

Ters Dönme (2016) filminin konusu şöyle: Tahran’ın hava kirliliği iklim değişikliği yüzünden maksimum düzeylere ulaşmıştır. Nilüfer annesiyle yaşayan 35 yaşında bir kızdır ve bir dikiş atölyesi işletmektedir. Danıştıkları bir Doktor, Nilüfer’in annesinin solunum sorunları yüzünden Tahran’dan taşınması gerektiğini söylediği sıralarda Nilüfer de eski aşkıyla tekrar karşılaşmıştır. Abileri ve aile büyükleri; en küçüklerinin o olduğu, bekâr ve çocuksuz olduğu için annelerine Nilüfer'in bakmasına karar verirler. Her zaman büyüklerinin sözünü dinleyen Nilüfer için durum bu kez farklı olacaktır. Artık başkalarının onun adına verdiği kararlara başkaldıracak, farklı bir yol izleyecektir.

Nilüfer'in Kararı (2016) filminde; Seher Devletşahi, Ali Musaffa, Sitare Pisyani, Ali Rıza Ağahani, Rüya Cavidniya ve Şirin Yezdanbahş gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.