İran filmi, Öğle Arası, yine ödül kazandı

İran filmi, Öğle Arası, yine ödül kazandı

  Haziran 19, 2019

  619 Okunma

İran yapımı "Öğle Arası" filmi yine ödül kazandı

Austin Asya Amerika Filmleri Festivali’ne katılan İranlı yönetmen Alirıza Kasımi’nin yaptığı “Öğle Arası” adlı kısa filmin ödüle layık görüldüğü belirtildi.

Yönetmenliğini Ali Rıza Kasımi’nin üstlendiği “Öğle Arası” isimli kısa film, Austin Asya Amerika Filmleri Festivali’inde “En İyi Kısa Film Ödülü” sahibi oldu.

Yeni kaybettiği annesinin kimliğini tespit etmek için hastanenin morguna giden bir liseli kızın öyküsünü anlatan bu kısa filmin oyuncu listesinde Hurşid Çerağipur, Rüya Bahtiyari, Siyaveş Çerağipur, Emir Takdiri ve Peyman Naimi yer alıyor.

Geçenlerde katıldığı Cannes Festivali’nde En İyi Kısa Film Ödülü'ne aday olarak seçilen “Öğle Arası”, bunun yanı sıra dünya çapında düzenlenen farklı festivallerde ödül sahibi olmuştu.

Austin Asya Amerika Filmleri Festivali geçtiğimiz 7-10 Aralık tarihleri arasında ABD’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.