İran filmi Paradise (2016) yakında gösterime girecek

İran filmi Paradise (2016) yakında gösterime girecek

  Haziran 19, 2019

  1.253 Okunma

İran İslam Cumhuriyeti ve Almanya'da çekilen İran filmi Paradise (Cennet) (2016) yakında gösterime girecek

İran yapımı komedi-dram filmi پارادایس (Paradise / Cennet) (2016)’in yakında piyasaya sunulması bekleniyor.

Mehdi Ali Mirzai’nin senaryosunu yazıp Ali Atşani’nin yönettiği ve bir kısmı İran İslam Cumhuriyetinde, diğer kısmı ise Almanya’da çekilen Paradise filmi ilgi çekecek gibi görünüyor.

Paradise filminin konusu şöyle: İki genç İlim Havzası Talebesi (Medrese Öğrencisi / İlahiyatçı) Almanya’da akademik bir seminere katılacaktır. Medrese yöneticisi Hacı Ağa Firaseti onların yolculuğa çıkmasına müsaade etmez. Ve genç talebeler Hacı Ağa’yı ikna eder, ona da bir viza alırlar.

Paradise (2016) filminde; Cevat İzzeti, Mihran Recebi, Muhammed Ali Necefiyan, Olivia Burkhart, Saman Saffari, Bita Atşani, Katrin Flu, Matthias Matz gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

​Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.