İran filmi Satıcı, 2017’nin en iyi filmleri arasında

İran filmi Satıcı, 2017’nin en iyi filmleri arasında

  Haziran 19, 2019

  1.637 Okunma

Uluslararası film eleştirmenleri sitesi, MetaCritic, 2017'nin ilk yarısının en iyi filmlerinin başında İran filmi Satıcı'yı gösterdi.

Uluslararası alanda IMDB gibi etkin olan profesyonel film eleştirmenlerinin sitesi Meta Critic, eleştirmenlerin değerlendirmelerine göre 2017'nin ilk yarısının en iyi filmlerini sıraladı.

Jason Dietz, Keith Kimbell ve and Joal Ryan'ın hazırladığı “Şu Âna Kadar 2017'nin En İyi Filmleri” listesi, 1 Ocak – 30 Haziran arasında gösterime giren filmler arasından Meta Critic puanlamasına göre en iyi 25 filmi sıralıyor.

Meta Critic sitesinin 2017'nin en iyi filmleri listesinde, İran filmi, Satıcı, dördüncü sırayı kaptı.

I Called Him Morgan, Baby Driver, The Big Sick.. filmlerinin ardından en iyi dördüncü yapım, İran filmi Satıcı oldu.

Satıcı filmi, İmad ve Rana adlı çiftin öyküsünü anlatıyor. Yaşanan bir depremin ardından Tahran merkezindeki bir apartmana taşınan çift, dairenin eski kiracısı ile alakalı bir sorunun içerisinde buluyor kendini.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.