İran Filmleri Festivali Paris’te devam ediyor

İran Filmleri Festivali Paris’te devam ediyor

  Haziran 19, 2019

  751 Okunma

İran Filmleri Festivali Paris'te devam ediyor

Bu yıl Fransa’da 5’incisi düzenlenen Paris İran Filmleri Festivali’nde İran sinemasından en iyi dram filmleri sanatseverlere sunuluyor.

Yönetmenliğini Nevid Mahmudi’nin üstlendiği “Gitmek” adlı film Fransa’da düzenlenen 5. Paris İran Filmleri Festivali’nde gösterime girdi.

Bu sene festival kapsamında İran sinemasından en iyi dram filmlerinin seyircilere sunulacağı beliritldi. Parist’te iki kez gösterime giren “Gitmek” filminin yönetmeninin de festivale katıldığı öğrenildi.

Avrupa’ya göç etmek zorunda kalan insanların hikayesini anlatan “Gitmek” daha önce de Hindistan’da düzenlenen Uluslararası Kerala Film Festivali’nin açılış töreninde gösterime girmişti. Ayrıca bu filmde başrolü üstlenen oyuncu Ferişte Hüseyni, Fas Film Festivali’nin En İyi Bayan Oyuncu ödülünü kazanmıştı.

Bu yıl Fransa’da 5’incisi düzenlenen Paris İran Filmleri Festivali, 14-20 Haziran tarihleri arasında yapılıyor.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.