İran-Hindistan’dan yeni ortak yapım film

İran-Hindistan’dan yeni ortak yapım film

  Haziran 19, 2019

  727 Okunma

İran Sineması ve Bollywood'dan yeni bir ortak yapım film geliyor

İranlı yönetmen Kurban Muhammedpur’un son eseri “Şeytan Kızı” adlı uzun metrajlı filmin çekimleri Şubat'ın sonunda Hindistan'da başlıyor.

Yönetmen Kurban Muhammed-pûr’un son eseri ve İran İslam Cumhuriyeti ile Hindistan’ın ortak yapımı “Şeytan Kızı” adlı filmin çekimleri yakında başlıyor.

İran medyasında yer alan habere göre filmdeki ana aktörlerden biri başarılı İranlı aktör Hamit Ferruh-Necat. Bu oyuncuya Bollywood yıldızı Jackie Shroff eşlik ediyor.

Bu bağlamda yönetmen Muhammedpur yaptığı son açıklamada, “Filmin bütçesinin yüzde 50’si Hindistanlı film şirketi tarafından sağlanıyor ve tamamen Bollywood'da çekiliyor. Bu filmin özgün müziği de Hindistan’a ait” ifadesini kullanmıştı.

Kurban Muhammedpur daha önce İran-Hindistan ortak yapımı “Selam Mumbai” adlı filmin çekimlerini de bu ülkede yapmıştı.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.