İran komedi filmi; Ben Polis Değilim (2011)

İran komedi filmi; Ben Polis Değilim (2011)

  Haziran 19, 2019

  1.517 Okunma

İran filmi; Ben Polis Değilim (2011) tipik bir aile komedisi..

Mihran Ğafuriyan'ın yönettiği İran filmi من پلیس نیستم (Ben Polis Değilim) (2011) tipik bir aile komedisi olarak karşımıza çıkıyor.

Filmin konusu: Said antika işi yürüten bir hırsızdır ancak yurt dışı bağlantılarını ele vermez. Üç yıl hapis yattıktan sonra salınır ancak tekrar hırsızlığa dönebilme ihtimaline karşı, işbirlikçileri ile suç üstü yakalamak için polis tarafından takibe alınır. Said'in evi sakin bir mahallede olduğu için, Polis, Said'in karşı komşusu Borzu Bey'den ricada bulunur..

Ben Polis Değilim (2011) komedi filminde; Mihran Ğafuriyan, Rıza Naci, Ali Süleymani, Seher Veledbeygi, Emir Nuri, Melike Rençber, Kiyanuş Gerami ve Said Tahrani gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.