İran Sineması Ayı Projesi ile Venezuela’da 30 İran Filmi Gösterilecek

İran Sineması Ayı Projesi ile Venezuela’da 30 İran Filmi Gösterilecek

  Haziran 19, 2019

  572 Okunma

Venezuela'da düzenlenen İran Sineması Ayı organizasyonu Bodyguard filminin gösterimi ile başladı

İbrahim Hatemi-Kiya yönetmenliğindeki Bodyguard filminin gösterimi ile Venezuela'daki İran Film Festivali başlamış oldu.

İran Sineması Ayı adlı etkinlik başkent Caracas'ta Bodyguard filminin gösterimi ile başladı ve 20 Mayıs 2018 tarihine kadar sürecek.

Otuz adet çağdaş İran filminin gösterileceği etkinlik ile Venezuela halkına İran İslam sanat ve kültürünün tanıtılması hedefleniyor.

Bodyguard filmi üst düzey yetkilileri korumakla görevli orta yaşlı bir insanı konu alıyor. Haydar isimli koruma, cumhurbaşkanı yardımcısı intihar saldırısına hedef olunca kendisini sorgulamaya başlıyor.

Bodyguard filmi daha önce Suriye, Lübnan, Afganistan, Kanada, Avustralya, Almanya ve İngiltere'de gösterilmişti.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.