İran sinemasından farklı bir film yakında beyaz perdede

İran sinemasından farklı bir film yakında beyaz perdede

  Haziran 19, 2019

  709 Okunma

36. Fecr Film Festivali'nde sinemaseverlerle buluşacak Nima İklima'nın yazıp yönettiği "Amir", Seyyid Ziya Haşimi'nin yapımcılığıyla 2017 senesinde üretildi.

36. Fecr Film Festivali'nde sinemaseverlerle buluşacak Nima İklima'nın yaptığı “Amir” isimli filmin afişleri açığa çıkartıldı. Afişi yaratan Vahid Misaki ise bu eseri, filmin ortamı ile başrollerine göre tasarladığını bildirdi.

Nima İklima'nın yazıp yönettiği “Amir”, Seyyid Ziya Haşimi'nin yapımcılığıyla 2017 senesinde üretildi. İklima'nın aktardığına göre filmin oyuncuları eski deneyimlerinden daha farklı bir performans sergilemek için yaklaşık 9 aylık bir çalışma sürecine katıldı. Filmle ilgili dışarı sızan bazı bilgilere göre de “Amir”in başrol oyuncusu Milad Keymaram değişik bir kişiliği canlandırmaktadır.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.