İran sinemasının temsilcisi ödül kazandı

İran sinemasının temsilcisi ödül kazandı

  Haziran 19, 2019

  989 Okunma

Ali Atşani’nin yönetmenliğini yaptığı “Wish Bone” isimli filmin İngiltere’de en iyi film olarak seçildiği açıklandı.

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Ali Atşani’nin üstlendiği “Wish bone” isimli film İngiltere’de organize edilen 2017 Londra Bağımsız Sinemacılar Birliği Festivali’nde jüri heyeti tarafından en iyi film olarak seçildikten sonra ödüle sahip çıktı.

Bu filmin ABD’nin Los Angeles kentinde düzenlenecek Uluslararası Wind Film Festivali’nde de İran’ı temsil edeceği açıklandı. Ayrıca, 35. Uluslararası Fecr Film Festivali’ne de katılan filmin yarın Milad sinema salonunda sinemaseverlerle buluşacağı öğrenildi.

Yaşanmış gerçek bir olaya dayanan filmin başrolünde, Mirtra Haccar, Hüseyin Yari, Mahçehre Halili ve Azade Mehdizade oynamıştır.

35. Uluslararası Fecr Film Festivali 29 Ocak-9 Şubat 2017 tarihlerinde başkent Tahran’da organize edilecektir.

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.